Neerhof 08-09-10 15:67:51


Daniël heeft zijn 6de verjaardag gevierd en het was een gezellige middag. Kado's uitpakken, frietjes eten, spelen, ijsje eten, rondleiding en spelen. Vooral de skelters met aanhangers waren favoriet (vullen met zand) en de boot.
Misschien tot een volgende keer!

Daan van Elteren 29-08-10 19:23:31

Zaterdag 28 augustus vierde ik mijn zevende verjaardag bij boerderij de Hoekkamp. Ik heb het reuze naar mijn zin gehad, lekker hard rijden op de skelter.Varen met de boot naar o.a. Londen, Parijs, Amerika, Zuid Afrika, Spanje en Curacao. Met als hoogtepunt van het feestje, spelen in de hooiberg. De Hoekkamp bedankt voor het geweldige feestje.
Groetjes Daan

Iris de Kemp 23-08-10 11:10:18

Zaterdag 21 augustus heeft onze dochter Iris haar verjaardagsfeestje bij De Hoekkamp gevierd. Cadeautjes hadden we thuis al uitgepakt dus de kinderen gingen gelijk lekker spelen op de trampolines en in/om de boot. Daarna richting de skelters die er in overvloed waren met de diverse aanhangers erachter.Tussendoor een ijsje gegeten. Daarna een rondleiding langs de kalfjes, stieren, melkmachine en spelen in de hooiberg waarna de kinderen weer terug gingen richting speelveld en skelters. Ze hebben ook de kippen, de schapen en het hangbuikzwijn nog gevoerd. Aan het einde van de middag frietjes met een frikandel gegeten en toen zat deze leuke middag erop. Iedereen heeft genoten van dit feestje bij De Hoekkamp!

Nikki Peters 19-08-10 11:55:19

Ik heb gisteren 18 augustus 2010 met 7 vriendjes en vriendinnetjes mijn verjaardag mogen vieren op deze leuke boederij. We hebben eerst na het aaien van de cavia's mijn cadeautjes uitgepakt en zijn daarna ons wezen uitleven op de stoere skelters, trampolines en boot. Daarna mochten we de stieren, kalfjes en stallen zien en op de hooiberg ravotten. Vervolgens weer lekker buitenspelen . Hierna hadden we lekkere trek en zijn we verwend met patat en een frikandel en ijs. Kortom alles erop eraan. Ik vroeg vanmorgen aan mijn Mama: Gaan we nog een keer naar de boederij? Zo leuk vond ik het.

Hanna 11-05-10 16:03:18

Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd bij De Hoekkamp. We hadden 8 kindjes bij ons en werden bij aankomst al opgewacht. De kinderen konden gelijk lekker gaan spelen in de weilanden met skelters, springkussen, trampolines en een boot! Daarna lekker wat gedronken en de beestjes bekeken tijdens een rondleiding waar ook verteld werd over de koeien, het melken e.d. Ze mochten de hooiberg in en ook dat was een groot succes, daarna nog eventjes de geitjes en het zwijntje voeren en weer lekker verder buiten spelen De dag werd afgesloten met een patatje!
Al met al een leerzame en leuke dag! Alle kindjes zijn tevreden weer thuisgebracht! Bedankt Hoekkamp! 
Hanna Annink