Roel Henderik 11-09-11 17:22:23

Beste Famillie
Wij hebben afgelopen zaterdag het kinderfeestje van onze dochter kimberley (5jaar) gevierd, het weer zat erg mee,dus konden ze lekker buiten spelen op de skelters, de trampolines, de boot etc.het gras was lekker nat en dat zorgde voor een mooi eindresultaat, ook de rondleiding, het eten en het spelen met de cavia's was erg leuk al met al een zeer geslaagde middag.
Bedankt voor uw gastvrijheid en misschien tot een volgende keer. Roel,Karin,Kimberley,Joey

noah de jongh 28-06-11 00:16:10

Beste familie,
Op 22 juni heb ik met 14 kinderen mijn kinderfeestje gevierd. Was best veel. maar wel leuk. Bij mooi weer zouden we picknicken maar het was buiig en daarom hebben we in de hooiberg onze bollletje opgegeten en ook de kadootjes uitgepakt.dat was leuk. Daarna gingen we naar buiten op de skelters rijden. en springen op de sringkussens en piraatje spelen, daarna de cavia's knuffelen. wat erg leuk was. daarna weer buiten spelen, en ook nog een speurtocht over de boerderij gedaan waar grote stieren waren en ook leerzame vragen moesten maken. We hadden erge trek gekregen van het buiten spelen dus hadden we wel zin in de pannenkoeken en het ijs. En daarna was het feestje weer voorbij.
Het was heeeel leuk!bedankt. groetjes Noah

Judith van Toorn 25-06-11 18:11:19

Hallo, 
Ondanks de regen hebben wij en de kinderen genoten van het feestje. Hartelijk dank.
groetjes van de familie van Toorn

Rosalie 23-06-11 21:44:37

hallo,
ik vond het feestje heel erg leuk .
het spelen heel leuk .
en de frietjes heel heel lekker .
en die caviaatjes vond ik kriebelen .
en een beetje pijn doen .
groetjes rosalie

Jolanda van der Horst 20-05-11 19:46:15

Beste Mensen,

vandaag (20 mei) hebben we het kinderfeestje van ons zoontje Bart die 7 jaar is geworden bij U gevierd. Het was in 1 woord GEWELDIG!! De kinderen hebben genoten. Ze hebben heerlijk kunnen spelen een speurtocht gedaan en ze mochten op de hooiberg spelen Dat vonden ze helemaal geweldig, en tot slot hebben ze heerlijke frietjes gegeten en een ijsje. Hierbij willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid, gezelligheid en het geslaagde kinderfeestje. 
Wij komen zeker nog een keer terug.
Groeten Jolanda

Hester Mol uit Culemborg 15-11-10 21:41:09

Vorig jaar is Thijs bij de De Hoekkamp geweest toen hij zeven werd en dat was zo'n succes, dat hij er zijn achtste verjaardag ook weer wilde vieren. Dit was afgelopen vrijdag en ondanks de harde wind hebben de kinderen heerlijk buiten gespeeld en vooral de skelters waren een succes. Daarna naar binnen wat lekkers gedronken en gegeten en natuurlijk de hamsters geaaid en geknuffeld. Toen even gekeken bij de koeien en het melksysteem. Maar veel tijd hadden ze er niet voor, want de hooiberg was bekend en lokte. En dat was weer uniek spelen en "forten" bouwen in de hooiberg! Dat vonden de jongens (en papa) weer weer geweldig. Toen we weggingen, vroeg onze jongste zoon van 4, of ik al had afgesproken voor zijn 5e verjaardag....

lingelaar 27-10-10 19:05:00

julie zijn echt tof

Max 22-10-10 12:31:02

Woensdag 20 oktober heb ik mijn kinderfeestje bij jullie gevierd. Ondanks het slechte weer, heb ik samen met mijn vriendjes het erg leuk gehad! Vooral de cavia's, de boot en de hooiberg waren favoriet. Bedankt!

Angélique Wijnhoven 22-09-10 21:20:51

Afgelopen zaterdag heeft mijn zoontje zijn feestje bij jullie gevierd en het was in één woord fantastisch. Heel gezellig, de kinderen hebben zo'n lol gehad, en ook nog wat geleerd. Was zeer geslaagd en achteraf horen we van de andere kinderen dat ze zo enthousiast waren over het feestje. Heel leuk geregeld, een superdag!!!! Heel erg bedankt!! De foto's komen eraan hoor!!
Groeten van Angélique, moeder van Tim van Genderen.

Regina Kypriotis 13-09-10 10:21:49

Wij zijn zaterdag 11/09/2010 met 8 kindjes naar de boerderij geweest. Kinderen hebben een geweldige middag gehad. Heerlijk gespeeld met name de skelters en de boot waren favoriet. Ook maakte de stieren veel indruk en was het spelen in de hooiberg dolle pret. Lekkere patatjes met frikandel gegeten en met tevreden kindjes weer naar huis! Ze (en papa en mama ook) hebben genoten.