Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Inhoud

Inhoud

Welkom op het gastenboek van

"De Hoekkamp"

Een leuk feestje of gezin, groep uitje gehad, laat het ons weten en schrijf een berichtje in ons gastenboek.

 

 Vul het formulier aan de rechterkant in en uw bericht komt hieronder te staan.


5 mei 2016


Vandaag zijn wij met onze dochters bij jullie geweest.

Wij zijn hartelijk ontvangen en de meiden hebben heerlijk gespeeld met de speelattributen.
En geknuffeld met hond Kim en naar de koeien geweest en de cavia's geknuffeld.

Nog even lekker pannekoeken gegeten.

Kortom een super dag met mooi weer.


4 juli 2015 


Wij, 13 kindjes en ouders, hebben een ontzettende leuke dag gehad bij jullie. Onze groep bestond uit kindjes tussen de 4 en 6 jaar. Geen een van de genodigden heeft zich verveeld. Er zijn genoeg leuke speelattributen aanwezig maar vooral van de skelters en het piratenschip is deze dag veel gebruik gemaakt. Ook de afwisseling met het kijken naar de dieren en het spelen maakt jullie gezellige locatie geschikt om met een grote groep kindjes naar toe te gaan. Zelf vond ik het erg fijn dat er binnen een aparte ruimte is waar de kinderen bij aankomst rustig iets konden drinken. Daarnaast is het ook super dat jullie tijdens het feestje aanwezig blijven, zodat er nog eens extra begeleiding is.
Kortom het was een geslaagde dag. Nogmaals bedankt!

* Het feest was voor een bijzonder persoon en werd daarom gesponsord door de Hoekkamp 


Bert Berghuis en Chantal van Aken 30 mei 2015


We hebben bij De Hoekkamp een heel leuk verjaardagsfeestje gehad van onze zoon (6). De jongens stortten zich vol overgave op de piratenboot, de trampolines, skelters en als hoogtepunt een hut bouwen in de hooiberg! Een natuurlijke omgeving om lekker te spelen. We hebben een prima begeleiding gekregen, waaronder een rondleiding door de stal, knuffelen met dieren, onze jarige mocht op de tractor meerijden, en een ander feestje met kinderen was door de goede opzet van het programma steeds op een ander deel van het (grote) speelterrein.


Carin van Maren 29 april 2015


Vierde wilco zijn kinderfeestje op de Hoekkamp. Het was meer dan geslaagd! Toen we arriveerde gingen de kinderen gelijk spelen. Op de trampolines, boot, met de skelters of een balletje trappen op het grasveld. Tussendoor een leuke en leerzame speurtocht gehad. Geen moment hebben de kinderen zich verveeld. In tegendeel, toen de middag voorbij was, waren er een paar zeer teleurgesteld dat we naar huis moesten!


Annelieke Bijlsma 27 september 2014


Zaterdag 27 september heb ik mijn kinderfeestje bij jullie gevierd. We waren met acht kinderen. Er was zoveel te doen en zoveel ruimte dat iedereen zijn/haar ding kon doen. We hebben ons allemaal zeer goed vermaakt. We mochten ook lekker vies worden ! Een aanrader voor iedereen. Bedankt. groeten, Annelieke


Thijs Visscher vrijdag 26 september 2014


Vrijdag 26 september heb ik mijn kinderfeestje gevierd op de boerderij we hebben het heel goed naar onze zin gehad!! We werden gastvrij ontvangen en konden heerlijk onze gang gaan. De speurtocht was ook leuk en zo kwamen we nog wel wat te weten over de boerderij, ook de skelters waren erg leuk!!! Een echte aanrader om hier je feestje te vieren.


Speeltuinvereniging jeugdland augustus 2014


We zijn met ruim 40 kinderen op de boerderij geweest in de spelweek. Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad. Bedankt dat we mochten komen en tot volgend jaar hoop ik.


Remco 31 september 2014


Ondanks het regenachtige weer was de kinderverjaardag van onze zoon van 6 een groot succes, met name de skelters en het voetbalveld waren in trek, maar tijdens de regen was de hooiberg ook geweldig! Dank namens Teun en zijn vriendjes!


Annita Hooisluis 21 juli 2014

 

Hallo, had per ongeluk naar een verkeerd e-mailadres gestuurd (van de webmaster, schamen) maar het is wel goed gekomen door de goede service. 

We zijn in het verleden bij jullie geweest bij onze dochters verjaardag feestje. Super super feest heeft ze gehad en vooral de kalfjes en cavia's aaien waren bij haar top. Beetje dubbel schamend dat ik daarna niets heb gezet in het gastenboek, was in 2011. Ter vergelijking met de oude website is dit een mooie verbetering, zo kleurig, informatief en vrolijk. Alles is makkelijk te vinden en te lezen.

Heb geen boeking helaas maar ga jullie zekers aanbevelen aan familie en vrienden.

 Wens jullie heel veel succes en dikke duik voor de Hoekkamp en nieuwe website.

 

 Karin 19-06-13 21:49:13

 

Met zomerse temperatuur,een super leuk ,vooral geslaagd kinderfeestje gehad voor onze dochter Femke en haar vriendinnetjes en vriendjes.Door het vriendelijke en gastvrije ontvangst voel je je gelijk " thuis " en wat is er veel voor de kids te doen..springen op de trampoline's en luchtkussen,klimmen in t zand,kapitein spelen op de boot en skelters rijden..knuffelen met de cavia's en een speurtocht langs de boerderij dieren waar je nog veel van leert ook ! De enorme hooi stapel,waar dit keer nog nestje was met hele kleine kittens,je als een echte boer voelen als je in de tractor mag zitten,Lachen om t hangbuikzwijn Claus en dan ook nog eens frietjes eten en ijs toe ! 
Door het warme weer,mochten ze ook nog heerlijk met water spelen
Door het grote aanbod van speelatributten en de vele diertjes is het heerlijk vertoeven voor jong en oud.
Een echte aanrader !!!!! 
Groetjes Karin.

 

Linda 12-06-13 16:12:32

 

Vorige week een super leuke en gezellige verjaardagfeestje gevierd op de hoekkamp. We troffen het erg met het weer. Alle kinderen hebben genoten van al het speelgoed (skelters,boot,trampolines)en natuurlijk de leuke speurtocht. Met als afsluiting een grote friet met een lekker snack. En wat de kinderen niet lustte mochten ze bij het varken Claus gooien. Wat een pret. Zeker aan te bevelen voor kinderen van 5-9. Misschien wel voor herhaling vatbaar

 

Familie van Zuilen 27-10-12 15:48:21

 

Wies heeft afgelopen woensdag enorm genoten van haar verjaardagsfeestje! De kalfjes, het zand, de boot en natuurlijk het hooi! Dank je wel! Groetjes, familie van Zuilen

 

gera ariaans 17-09-12 09:37:26

 

vorige week maandag 10 september,hebben we het kinderfeestje van onze dochter gwen (7) bij jullie gevierd.het was erg geslaagd,we hadden goed weer,oma en ik hebben ook erg genoten wat een gastvrijheid!!!!!! de kinderen vonden de speurtocht erg leuk en spannend bij de stieren,en de trampoline's en de skelters en niet te vergeten de boot waren erg in trek ,gwen vond het super dat ze claus de frietjes mocht voeren,gwen vond het een super leuk feestje nogmaals bedankt. groetjes gera ariaans

 

Stijn Verkerk 17-08-12 16:16:18

 

Heel erg bedankt voor de onwijs leuke 7e verjaardag die ik bij jullie heb gevierd. Het was erg gezellig en leuk op de boerderij! Groeten en tot ziens Stijn Verkerk

 

colinda blom 12-07-12 12:32:42

 

het was een geslaagde dag afgelopen zaterdag met stralend weer.
bedankt voor de gastvrijheid 
m.v.g colinda

 

fam Huijdink 23-06-12 17:00:34

 

We hebben vandaag een super geslaagd feestje gehad! Kinderen hebben zich allemaal super vermaakt en veel plezier gehad! 
Hartelijk dank voor dit gezellige feestje!

 

M.Bertels 17-03-12 19:47:35

 

Hallo,
Wij hebben vanmiddag het feestje van ons zoontje Luuk bij jullie gevierd. Het was een zeer geslaagde middag, de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Vooral de piratenboot was erg in trek. De kinderen gingen moe maar voldaan naar huis. Ontzettend bedankt voor deze gezellige middag en jullie gastvrijheid
Groeten Fam. Bertels

 

fam van Helten 11-11-11 17:43:00

 

Dank voor alle goede zorgen gisteren. De kinderen, en wij, hebben het erg naar ons zin gehad.
fam van Helten

 

Ester Holtz 11-11-11 10:03:35

 

Gisteren heeft mijn zoontje Finn van 5 jaar zijn kinderfeestje bij jullie gevierd. Hij was heel erg enthousiast, en zijn vriendjes en vriendinnetjes ook. Hij kan niet kiezen wat hij het leukst vond, het koe melken, de kalfjes, de hooiberg, de skelters of toch de boot? Ze hebben een hele leuke middag gehad. Dank voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens.

mvg,
Ester Holtz